Dla naszego Klienta, jednej z wiodących grup inwestycyjnych znajdujących się w Zakopanem, poszukujemy kandydata na stanowisko Dyrektora Operacyjnego ds. Gastronomii.
Dyrektor Operacyjny ds. Gastronomii
Wymagania:
- zarządzanie kilkoma punktami gastronomicznymi jednocześnie,
- zarządzanie, kierowanie i egzekwowanie budżetów od zarządu,
- odpowiedzialność za budżet przychodowy i kosztowy, w tym wypracowanie celów i ich realizacja,
- łączenie myśli marketingowej z zarządzaniem punktami gastronomicznymi,
- współpraca z działem marketingu, księgowością oraz zakupami w celu osiągnięcia celów biznesowych,
- prognozowanie i planowanie budżetu na każdy kolejny rok.
Obowiązki:
- doświadczenie na stanowisku kierowniczym w branży gastronomicznej w prowadzeniu kilku obiektów jednocześnie (warunek konieczny),
- umiejętność efektywnego zarządzania budżetem i osiągania założonych celów,
- silne umiejętności komunikacyjne i zdolności przywódcze,
- znajomość budżetowania i silne umiejętności analityczne,
- znajomość rynku gastronomicznego oraz aktualnych trendów,
- doskonała organizacja pracy i umiejętność pracy pod presją czasu.
Oferujemy:
- stabilne zatrudnienie w renomowanej firmie gastronomicznej w Zakopanem,
- wyżywienie,
- możliwość rozwoju zawodowego i awansu w strukturach organizacyjnych,
- przyjazną atmosferę pracy oraz profesjonalne wsparcie ze strony zespołu,
- pracę stacjonarną w centrum miasta.