Naszym klientem jest międzynarodowy producent żywności, który w Polsce posiada 2 fabryki. Firma jest liderem w swojej kategorii produktowej, rokrocznie zwiększając udział rynkowy. Organizacja wielokrotnie zajmowała czołowe miejsca na liście najlepszych pracodawców w Wielkopolsce.
Oferujemy
- Wynagrodzenie adekwatne do zdobytego doświadczenia zawodowego
- Bogaty pakiet benefitów pozapłacowych (auto, laptop, prywatna opieka medyczna itp.)
- Duże możliwości rozwoju oraz realny wpływ na kształtowanie strategii biznesowej firmy
- Pracę pełną ciekawych wyzwań zawodowych
Opis stanowiska
- Koordynowanie i nadzorowanie bieżącej produkcji w zakładzie
- Zapewnienie właściwej jakości i bezpieczeństwa żywnościowego produkowanych wyrobów
- Współuczestniczenie w przygotowaniu budżetu kosztowego zakładu oraz nadzór nad jego realizacją
- Zarządzanie 200 osobowym zespołem pracowników oraz dbanie o rozwój zawodowy kadry pośredniej
- Inicjowanie działań zmierzających do osiągnięcia konkurencyjnego poziomu technicznego i technologicznego
- Inicjowanie, realizowanie i nadzorowanie działań zgodnych ze strategią w obszarze środowiska naturalnego oraz współpracy ze społecznością lokalną
- Rozwój programów optymalizacyjnych w oparciu o metodologię lean management
- Zapewnienie oraz nadzorowanie bezpieczeństwa i higieny pracy
Profil kandydata
- Wyższe wykształcenie techniczne
- Minimum 6 lat doświadczenia menadżerskiego w zarządzaniu produkcją w sektorze spożywczym - warunek konieczny
- Praktyczna i teoretyczna znajomość metod, narzędzi i trendów nowoczesnego zarządzania produkcją (5S, Lean, Kaizen, Six Sigma)
- Leadership - poparte sukcesami doświadczenie w zarządzaniu oraz rozwijaniu zespołów (powyżej 100 osób)
- Komunikatywność, otwartość, asertywność oraz zorientowanie na wyniki
- Wiedza biznesowa umożliwiająca operacyjne zarządzanie produkcją
- Biegła znajomość języka angielskiego
- Znajomość systemów jakości (ISO)