What's on Offer
Job Description
- Pomoc w kompletacji receptur na potrzeby informacji o nowych produktach
- Uzyskiwanie informacji o nowych składnikach i próbkach
- Przygotowywanie próbek kuchennych do prezentacji dla Klientów
- Angażowanie się w prezentacje nowych produktów dla Klientów
- Utrzymywanie Dobrych Praktyk Produkcyjnych w Piekarni Testowej
- Zapewnienie efektywnej i skutecznej realizacji prób fabrycznych: o Zapewnienie dostępności wszystkich materiałów wymaganych do przeprowadzenia prób o Przekazywanie z wyprzedzeniem informacji o planowanych próbach do wszystkich zainteresowanych działów o Zapewnienie pobierania właściwej liczby próbek z wykonywanej próby o Sporządzanie raportu z próby i niezbędnych działań, oraz dopilnowanie jednoznacznego oznakowania próbek w zamrażarce o Rejestrowanie standardów i tolerancji z prób o Realizacja testów pakowania i transportu o Przesyłanie / prezentowanie próbek Klientom
- Wykonywanie odbiorów
- Obecność w czasie prób przedprodukcyjnych / na pierwszych produkcjach
- Realizowanie wszelkich innych uzasadnionych żądań ze strony kierownictwa
The Successful Applicant
- Wykształcenie Zawodowe (Poziom NVQ) - będzie uwzględniane łącznie z określonym doświadczeniem zawodowym.
- Doświadczenie lub wykształcenie w zakresie przemysłu spożywczego
- Dobre umiejętności komunikacyjne i organizacyjne
- Umiejętność właściwego ustalania priorytetów i pracy pod presją czasu
- Umiejętność samodzielnej pracy przy ograniczonym nadzorze
- Praktyczne podchodzenie do problemów
- Łatwe nawiązywanie i utrzymywanie relacji z innymi współpracownikami